Здружение ЕСЕ

ЕСЕ

   Здружение за еманципација, солидарност и еднаквост на жените.

 

 

Новогодишна Забава – 24.12.2016 година

Новогодишната забава која ЕСЕ традиционално ја организира секоја година пред почетокот на новогодишните празници и оваа година беше организирана и реализирана на 24.12.2016 година со една цел, а тоа е социјално јакнење на нашите клиенти и нивните деца и едукација на децата. Со оваа забава ја потврдивме нашата посветенот во работата со нашите клиенти, ја продлабочивме соработката со нашите постојани и нови пријатели и поддржувачи, заедно влијаевме на радоста на децата и заеднички ги исполнивме поставените цели.

Новогодишната забава беше реализирана со помош и поддршка на: Младински културен центар (Детски креативен центар), Тинекс МТ, Топер, Милфуд Лапетит, Кожувчанка, Виталиа и Макпрогрес.

За новогодишната забава беа подготвени вкупно 30 новогодишни пакетчиња за децата на клиентите на Здружението ЕСЕ.

На нашите поддржувачи и соработници им изразуваме голема благодарност на разбирањето и поддршката во организирање на Новогодишната забава,

Новогодишната забава е дел од Програмата за работа на ЕСЕ за 2016 година.

 

 

Фискална Транспарентност

Човекови права во здравствена заштита

Семејно насилство 

Центар за правна помош

Здравствен информативен центар